20604 Krajnica za zoženje 30373

Blagovna znamka Carrera
Koda izdelka GCX3435
20,13 € z DDV
3 - 7 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 2.10.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
20 točk
Opis izdelka

20604 Krajnica za zoženje 30373

Izkusite dirkanje na novi ravni z ozkimi stranskimi stenami Carrera 20604 30373 in poskrbite, da bo vsak vaš dirkalni manever izveden z največjo natančnostjo in varnostjo. Ta bistveni pripomoček za vaš digitalni dirkalni komplet Carrera je ključ do uživanja v razburljivih dirkah brez skrbi zaradi nepričakovanih nesreč.


Varna vožnja: Carrera Narrows bodo poskrbeli, da bodo vaši dirkalniki ostali trdno na stezi tudi v najzahtevnejših ovinkih, kar bo znatno zmanjšalo tveganje nesreč in iztirjenja.

Nepogrešljiv pripomoček: za vse lastnike digitalne steze Carrera so te stranske ograje obvezen pripomoček, ki pomaga zadržati avtomobile v ovinkih za bolj gladko in bolj nadzorovano dirkalno izkušnjo.

Visokokakovostni in realistični: ti robniki, narejeni v merilu 1:24, dodajo vaši dirkalni stezi pristen videz in so zasnovani tako, da zdržijo ure težke uporabe zahvaljujoč močnemu plastičnemu materialu.

Izboljšanje dirkalnega okolja: S temi robniki lahko razširite možnosti svojega dirkališča in ustvarite še bolj razburljiva in tehnično zahtevna dirkališča, ki bodo preizkusila sposobnosti vsakega dirkača.
Razvoj vozniških sposobnosti: Ne glede na to, ali ste začetnik ali veteran na dirkališčih, vam bo uporaba robnikov omogočila, da izboljšate svojo tehniko vožnje, hitrejše in natančnejše zavijanje ter domov prinesete zmago po razburljivi in dinamični dirki.


Vsebina paketa: Zožitev roba (3 deli)

Nič več izgube nadzora v kritičnih trenutkih dirke. Nič več nadležnih ovir pri iskanju popolne vozne izkušnje. Črtasti robovi bodo obdržali vaše dirkalne avtomobile na progi, ko začnete driftati. Z robniki 20604 za 30373 taper iz Carrere dobite samozavest in stabilnost, ki vam bosta omogočili, da se osredotočite na najpomembnejšo stvar – čisti užitek dirkanja.

Ocene

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom